Voordelen

Een smaakvolle verschijning

Boekingsystemen staan niet bekend om hun schoonheid. Het is vaak een systeem wat zichtbaar niet pas bij de rest van de website. Daarnaast zijn ze omslachtig en onduidelijk. De user experience is daarmee niet wat het zou moeten zijn.
         U boekt bijvoorbeeld bij een luxe hotel. De website ziet er schitterend uit, mooi fotomateriaal, mooie brochures, maar dan het boekingsysteem. Weg is uw opgebouwde enthousiasme. Waarom is dit zo omslachtig? Waarom zijn die prijzen zo onduidelijk? Wat komt er nog bij? Iets boeken gaat zo gepaard met een hoop twijfel. Onduidelijke boekingsystemen zijn de oorzaak van dat er 30 tot 50% van de klanten alsnog afhaakt tijdens het boeken.

Biedt duidelijkheid en verkrijg hiermee meer conversie, simpelweg door het wegnemen van de typische nadelen. BookingPRO levert dit door zijn duidelijke en fijne, snelle manier van online boeken.  Uw boekingsysteem is de kassa van uw website. Dan is het goed te weten dat BookingPRO bekend staat om zijn zeer lage afhaakpercentage tijdens het boeken en afrekenen.

Ruime betaalmogelijkheden

De laatste trend op kassagebied. De zogenaamde supersnelle 'One Page Checkout'. Niet 4 of 5 stappen maar slechts 1 pagina voor zowel inschrijven als afrekenen.

Dit in combinatie met alle (internationale) betaalmethoden denkbaar. Door onze brede aanbod van betalingsmogelijkheden zoals iDeal, Mister Cash, Creditcards, Achteraf betalen, Sofortbanking, Paypal en vele meer zorgt u dat er voor de klant altijd eentje bij zit die hij graag heeft.
       Betaalmogelijkheden op een website inbouwen is een behoorlijk dure en tijdrovende aangelegenheid normaal gesproken. Echter hier niet. Want u 'embed' ons boekingssysteem in uw website inclusief de betaalmethoden. Wat inhoudt dat u zelf aan uw eigen website weinig tot niets hoeft te sleutelen.

Betaalmogelijkheden : Wel de lusten, niet de lasten

Veel betaalmethoden en verreweg de meeste banken en payment providers berekenen naast de gebruikelijke transactiekosten ook een substantiële maandelijkse vergoeding. Hoewel deze maandelijkse kostenpost sterk verschilt, zijn de tarieven toch zeker hoog te noemen. U moet denken aan bedragen tussen de 50 tot 200 per maand. Al snel loopt dit op tot duizenden euro's per jaar aan kosten.

Niet bij bookingPRO. Door ons alternatief waarmee de maandelijkse kosten van betaalproviders vermeden worden, heeft u als voordeel een aantrekkelijke kostenbesparing. Zo houden we het betaalbaar en daarmee ook geschikt voor iedereen, ook voor de kleine en middelgrote uitbater.

Superduidelijk communiceren

Tijdens het boeken kan de klant de gewenste dagen en hoeveelheden plus extra dagopties danwel eenmalige opties direct aanvinken. Terwijl hij dit doet, ziet hij direct uitgepslitst wat alles kost, en de totaalprijs meeveranderen met elke wijziging.

What you see is what you pay. Dat klinkt logisch maar als er iets niet doorzichtig is dan is het wel de reisbranche en het boeken van een vakantie of verblijf. Overal lokkertjes en na wat puzzelen kom je uiteindelijk op het dubbele of meer uit vaak.

Klanten raken hierdoor teleurgesteld, en het is slecht voor het imago van de uitbater. Met dit systeem is het transparant wat alles kost, en sterker nog het nodigt uit tot 'upselling'. Neem die extra optie erbij voor die paar tientjes, waarom niet? Mensen willen best geld uitgeven, maar willen wel duidelijkheid. Dat is BookingPRO.

Alles in een pakket

De meeste boekingssystemen zijn ofwel standaard incompleet, of met allerlei dure opties die oplopen tot een flink maandbedrag. Het typische pakket bestaat uit een karig systeem tegen een lage aanlokkelijke prijs. Maar dan zit er bijvoorbeeld geen betalingen in, of weer geen dashboard. Wilt u alles, dan betaalt u ook flink.

BookingPRO gelooft in een standaard compleet pakket tegen een faire prijs. U heeft verder niets nodig. Mensen kunnen boeken op uw site en u kunt de boekingen eenvoudig beheren.

Foolproof voor iedereen

Fouten voorkomen: vaak gaat boeken slechts op een handvol punten fout. Tijdens de testfase in de praktijk komen deze zaken naar voren. Deze hebben wij onder de loep genomen en voorzorgsmaatregelen ingebouwd om deze te voorkomen. Het is nu vrijwel onmogelijk om een fout te maken. Klik op een screenshot hieronder voor enkele voorbeelden.

Heet uw gasten welkom in vijf talen

Het boekingsysteem wordt standaard geleverd in 5 talen opties:

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Spaans

Overige talen zijn op aanvraag mogelijk. Heeft uw slechts 1 taal op uw website? Wij bieden mogelijkheden om uw gehele website te voorzien van meer talen indien gewenst.

Blijven vernieuwen

Hoewel BookingPRO een compleet systeem is waar alles inzit wat u nodig heeft om online boekingen en betalingen te kunnen aanbieden, wil dit niet zeggen dat we stil gaan zitten. Er komen doorlopend updates en functies bij, en u bent als klant ook altijd welkom om uw suggesties te doen.

Ook uw boekingssysteem wordt doorlopend voorzien van deze updates en fixes, zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen. Dit is nodig om goed te blijven functioneren omdat er constant nieuwe browser versies uitkomen en nieuwe versies van iOS en Android.

Wij zorgen dat de zaken optimaal blijven werken zonder dat u er omkijken naar heeft.